Välkommen på Workshop

Du är välkommen till en workshop i Kooperativt lärande. Under workshopen kommer du att få träffa Jennie, Niclas och Lisa som driver denna blogg. Du kommer att få höra om deras arbete med Kooperativt lärande och du kommer även att få prova på olika strukturer. Det kallas för Workshop då mer än 50% av träffen inkluderar interaktion och aktivitet hos de som är deltagare. Du kommer lära dig grunderna i Kooperativt lärande, du kommer få konkreta tips på hur du kan använda dig av olika strukturer i din undervisning och du kommer att få diskutera tillsammans med kollegor.

Länk till Facebook-event

Länk till Kalender

När?: Tisdagen den 11:e april mellan 9-12
Var?: Västerholms Friskola i Skärholmen, Vårbergsvägen 41, Lokal: Aulan
Pris: 100 kr (Betalning till PG:  82 21 18-6, märk med din email)
Max antal deltagare:  50

Anmälan är bindande och återbetalas ej (för minskad administration). Du får överlåta en plats till någon annan om du inte kan komma!

 

kooperativt_larande_workshop

 

Lämna ett svar