Föreläsning i Stockholm – 19 februari

Hej alla trogna bloggföljare! Måndagen den 19 februari (2018-02-19) ska Jennie och Lisa hålla en kvällsworkshop (17:30-20:00) i Stockholm. Det blir inspiration, diskussion, glädje och engagemang där ni får testa på strukturer och känna på kooperativt lärande i praktiken. Det är fortfarande inte så många bokade (ca 20st) så för att den ska bli av behövs det fler! Befinner du dig i närheten av Stockholm och behöver en kick för att komma igång med KL? Vill du träffa andra som också jobbar med KL för att bolla idéer och utbyta tankar? Kom och häng med oss i så fall! Mer info och bokning i länken:

https://www.studentlitteratur.se/#9789144123493/Kooperativt+l%C3%A4rande+(F%C3%B6rel%C3%A4sning)

Vi ses väl där!?!

Jennie Wilson och Lisa Westman

JennieLisa

3 kommentarer

  • Christina Benjaminson

    Var i Stocholm är workshopen

    • Lokal kommer efter helgen. Centrala Stockholm vet jag så det betyder max ca 15min från centralstationen.

  • Arianne Persson

    Hej! När kommer ni till Göteborg och har en kvälls workshop som den här? Arianne

    Hämta Outlook för iOS ________________________________

Lämna ett svar