Ny bok kommer i oktober: Kooperativt lärande i praktiken – handbok för lärare i grundskolan

Goda nyheter! Då lärare på våra kurser har efterfrågat en mer praktisk bok, en handbok att ha i klassrummet och som enkelt kan ges till någon som inte har hört talas om KL, har vi nu skrivit en sådan! Kooperativt lärande i praktiken – Handbok för lärare i grundskolan beräknas komma ut på Studentlitteratur i oktober 2018. I boken beskrivs kort vad kooperativt lärande är. Sedan finns ett antal strukturer beskrivna samt en mängd lektionsförslag. Till boken kommer det att finnas ett digitalt material med nya mallar, nya illustrationer och filmer som underlättar det kooperativa arbetet för dig som lärare. Den skiljer sig alltså från Grundbok i kooperativt lärande och är ett komplement till den och också en lättare ingång för någon som aldrig stött på KL. Vi hoppas att många av er kommer att ha nytta av denna bok och att den kan vara in ingång för fler att våga prova kooperativt lärande. Så håll ögonen öppna i oktober!

kooperativt lärande i praktiken

Lämna ett svar