Vill du vara med och bidra? Konferens 2022

Vill du vara med och lyfta fram kooperativt lärande i Sverige? Se hit!

Den 5 april 2022 är det dags för den andra nationella konferensen i kooperativt lärande – Kooperativt lärande i Sverige. För att så många som möjligt ska kunna delta blir den denna gång digital. Konferensen arrangeras av KOLIS och Studentlitteratur. Mer info kommer inom kort! Förutom föreläsning, workshops och panelsamtal kommer det under dagen ges möjlighet för erfarenhetsutbyte i form av Pecha Kucha. 

Pecha Kucha är ett presentationsformat med möjlighet att presentera erfarenheter och tankar på kort tid: 20 bilder visas i 20 sekunder per bild. Du väljer bilder från din verksamhet eller andra bilder som symboliserar det du vill berätta om. Total tid för varje presentation är 6 minuter och 40 s.

Vi vill lyfta det ni gör ute i skolorna, förskolorna och fritidshemmet runt om i Sverige! Är du intresserad av att dela med dig av någonting kooperativt från din vardag? Har du testat eller upplevt något spännande kring kooperativt lärande? Vill du ge oss en inblick i din verksamhet? Delta själv eller tillsammans med en kollega.  

Så här gör du för att anmäla ditt intresse för att bidra:

Fundera på vad du skulle vilja dela med dig om och fyll sedan i detta formulär så att vi får lite information av vad du kan dela med dig av. Anmäl intresse för att bidra senast 30 november. Vi kontaktar dig sedan med mer information om hur du skapar din Pecha Kucha. De som väljs ut kommer att få stöd inför konferensen och får dessutom delta på hela dagen gratis!  (detta är alltså INTE en anmälan till konferensen utan en intresseanmälan för att vara med och bidra under konferensen)

Tillsammans utvecklar vi skolsverige! Välkommen!

Hälsningar, Kolis (Kooperativt lärande i Sverige)

Lämna ett svar