Välkommen på fördjupningsworkshop och introföreläsning

Nästa veckan har vi glädjen att genomföra en fördjupningsworkshop och en introföreläsning! Vi hoppas att många av er vill vara med! Mer info och bokningslänk finns här nedan. Välkomna!

Digital fördjupningsworkshop 27/10

Läsundervisning med kooperativt lärande

Jobbar du med kooperativt lärande och vill ha stöd att ta nästa steg? I dessa digitala fördjupningsseminarium gräver vi djupare kring någon aspekt av kooperativt lärande. Under två timmar får du ta del av nya verktyg och strategier. Du får också chans att diskutera, dela erfarenheter och ställa frågor. Den 27/10 är det dags för ett tema kring läsundervisning. Du får flera tips för att leda boksamtal, genomföra läsning av fack- och skönlitteratur och använda eleverna som en resurs för att utveckla förståelse för texter i undervisningen.

Målgrupp: Alla verksamma i skolan som vill utveckla sin läsundervisning

När: Onsdag 27/10 kl 15-17

Var: Digitalt via Zoom

Tema: Läsundervisning med kooperativt lärande

Pris: 395 kr per person

BOKA HÄR!

Digital föreläsning 28/10 – OBS! Flyttad till 19/1 2022

Introduktion till kooperativt lärande

Är du intresserad av kooperativt lärande och vill ha stöd att komma igång? Har du läst eller sett kollegor arbeta med KL och vill veta hur du kan börja? I denna digitala föreläsning får du stöd kring de första kooperativa stegen du kan ta med dina elever. Föreläsningen passar väl för skolor, arbetslag och lärare som är nyfikna på KL eller som är i början av en process att lära sig mer om hur KL fungerar.

Målgrupp: Alla verksamma i skolan som är intresserade av att komma igång med kooperativt lärande

När: Torsdag 28/10 kl 15-17 OBS! FLYTTAD TILL 19/1 2022

Var: Digitalt via Zoom

Tema: Introduktion till kooperativt lärande

Pris: 195 kr per person. Bokningslänk kommer längre fram.

Lämna ett svar