God jul och gott nytt 2023!

Terminen närmar sig sitt slut och vi har ännu ett år bakom oss. Ett år av utmaningar och lärande. Vi ser tillbaka på alla de samtal och möten vi haft med pedagoger undet året och är tacksamma över att få vara en del av skolsverige. Vi ser också fram mot nya utmaningar och äventyr under 2023.

En höjdpunkt under året var vår digitala konferens den 5 april. Under en dag fick lärare och pedagoger från hela Sverige dela med sig av lärdomar och insikter från sitt kooperativa arbete. En dag full av inspiration och glädje! Det är fantastiskt att få ta del av allt spännande som sker runt om i landet. Vi hoppas på fler liknande tillfällen i framtiden! Tre av presentationerna från i våras kan ni se här nedan – tack Peggy, Ellinor och Annelie!

Lärande och undervisning kan se ut på så många olika sätt. Vi uppskattar att få se bilder, höra berättelser och få en inblick i hur ni gör kooperativt lärande till ert eget och utvecklar er undervisning med nya verktyg. Fortsätt att dela med er – på sociala medier, på utbildningar och i mötet med kollegan i korridoren. Tack för att ni bjuder på er själva och vågar testa nytt!

Kom ihåg att tacka de som varit med och påverkat dig under året som gått. Tacka kollegor som stöttat och elever som kämpat. Se också till att eleverna får tacka varandra! Här finns lite tankar kring det viktiga tacket.

Tack för det här året! Vi önskar er alla en vilosam och fin julledighet!

/Jennie och Niclas

Lämna ett svar