Digitala produkter

Digitala produkter

Kooperativa nyheter!

Vi har flera nyheter som vi tror du kommer gilla! Nu finns vi på Preparus.se där du till din skola kan köpa två inspelade föreläsningar, texter och uppdrag i klassrummet kring att använda par i undervisningen och att göra lärandet meningsfullt för eleverna. Titta gärna på filmerna i länkarna under för mer info! Vi har även skapat ett komplett utbildningspaket i kooperativt lärande både för förskolan och för skolan. Allt för att göra KL mer tillgängligt för alla som är intresserade. Vi är mycket stolta över dessa och det kommer vara ett stort stöd för de som vill utvecklas i…

Se mer!

Digital kurs

Den 22 februari 2022 har vi startskott för en ny och spännande digital kurs i kooperativt lärande. I kursen kommer du få del av filmer och material för att utveckla din undervisning i nya riktningar. Kursen använder ett forskningsbaserat IT-stöd där du får direkt återkoppling på det du provar i din undervisning av oss. Kursen kräver att du kan avsätta minst 2 timmar i månaden från februari till maj för din egen professionella utveckling. Eftersom kursen sker löpande med digitala filmer, material och uppdrag kan du anpassa tid och omfång efter dina förutsättningar. För att anmäla sig måste varje deltagare anmäla sig via namn, e-mail och fakturauppgifter (på nästkommande sida). Ett bekräftelsemail skickas till dig att du anmält dig. Den 12 februari får du åtkomst till kursens material och kurssida. Du välkomnas då med en inspelad film och information kring upplägg. Kursen kan med fördel genomföras tillsammans i ett arbetslag! Kursen passar både dig som är nybörjare och dig som redan kommit igång med kooperativt lärande. Pedagoger i alla skolformer kan delta.

Handlingsbaserat lärande: Du provar uppgifter i din undervisning som du reflekterar kring. Dina reflektioner får du återkoppling på och vi funderar tillsammans vad nästa steg kan vara för dig.

Digitala filmer: I kursen kommer du ta del av kortare filmer som lyfter praktik eller ställer frågor. Du tittar på filmerna när du vill!

Kursforum: Du deltar i ett kursforum med andra deltagare och delar tips, ställer frågor och nätverkar utifrån dina förutsättningar.

Omfattning: Start: 2022-02-22, Slut: 2022-05-10, minst 8h

Pris: 600kr exkl moms per deltagare