Viktiga datum

Nu är hösten och mörkret här med både regn och rusk. Det kan kännas tungt, men då är det bra att ha något att se fram emot. Därför vill vi påminna er om att vi har två kommande Workshops.

Den 20:e oktober 16:30-18:00 har vi en gratis workshop där du kommer träffa oss från kooperativt.com. Du kommer lära dig grunderna kring hur du kan krydda din egen undervisning med strukturerat grupparbete och diskutera med kollegor hur vi kan lära ut samarbetsfärdigheter och sociala färdigheter tillsammans med kunskaper. Föranmälan krävs https://kooperativt.com/2016/09/02/valkommen-pa-workshop/

Har du inte möjlighet att komma på den workshopen får du en ny möjlighet den 1:a november klockan 11:00. Vi kommer då att hålla i en Workshop kring Kooperativt Lärande, du kommer att få prova på några strukturer och även lära dig hur KL påverkar klassrumsmiljön. Läs mer på http://invitepeople.com/public/seminars/5589
Biljett till skolforum köper du här

 

kooperativt_larande_workshop

 

 

 

Lämna ett svar