Vårens kurser och utbildningar

Året närmar sig sitt slut och vi blickar framåt. Förutom tvådagarskurser kommer vi att fortsätta med de populära digitala fördjupningsworkshoparna. I vår kommer flera nya spännande teman! Det blir också kurser för rektorer och förstelärare. Från och med nu kommer bokningar till kurser och workshops ske direkt här på bloggen. Fokus för alla utbildningar är på lärares utveckling och elevers lärande. Praktik och teori varvas i aktiva workshops där du utmanas att ta nya steg. Här nedan läser du hur du anmäler dig. Hoppas vi ses!

För att anmäla dig till en kurs går du till rubriken KURSER i menyraden. Scrolla ner för att läsa information om de kurser som finns tillgängliga under vårterminen.

Du fyller i din mailadress och väljer vilken kurs du vill anmäla dig till i listan. Om du vill anmäla flera personer fyller du i hur många och fyller sedan i alla deltagares mailadresser. När du klickar dig vidare till NÄSTA fyller du i fakturauppgifter.

Dessa kurser finns tillgängliga i vår:

För att anmäla dig till en fördjupningsworkshop klickar du på rubriken FÖRDJUPNINGSWORKSHOP i menyraden. Scrolla ner för att läsa om alla vårens teman. Fyll i mailadress och välj vilken workshop du vill anmäla dig till. Fyll sedan i hur många ni är om ni är flera som vill anmäla er, samt alla deltagares mailadresser. Klicka på NÄSTA och fyll i fakturauppgifter. Här nedan ser du vårens teman och datum.

2 kommentarer

  • Hejsan!
    Vad är kostnaden för digital fördjupningsworkshop?

    • Hej Martina! De digitala fördjupningarna kostar 695kr + moms per person. Om du klickar på på FÖRDJUPNINGSWORKSHOP i menyraden och scrollar ner så ser du all info. Mvh, Jennie

Lämna ett svar